פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

פסטו בזיליקום אפשר להכין עם מגוון רחב של אגוזים, אחת הגרסאות המצוינות שלו היא עם פיסטוקים!
הולך מצוין בכריכים, פלטת גבינות או כרוטב לפסטה.
אפשר להכין גם במעבד מזון, גם בבלנדר וגם במכתש ועלי.
מתכון לפסטו פיסטוק:

קריספי רייס עם טונה

כבר הרבה זמן שרציתי להעלות מתכון לקריספי רייס עם טונה 🙂

אני אישית פחות מתחבר לטרטר של טונה שהכל קצוץ דק אז הלכתי על סגנון של קוביות ולא הוספתי מיונז לדג ישירות. אבל תרגישו בנוח לעשות התאמות!

לחם קסטן

לחם קסטן מושלם

לחם קסטן קלאסי – הכי פשוט אבל כ”כ טעים!
מושלם לכריכים וטוסטים. 

הבצק פשוט מאוד ונוח לעבודה והמתכון הוא בהתפחה מהירה ככה שהכל יוצא מאוד קליל.
כן אציין שצריך תבנית של לחם קסטן, אפשר למצוא בכל חנות כלי מטבח או להזמין באינטרנט.

פוקצ'ה

פוקצ’ה מושלמת בתנור הביתי

אני חושב שזה אחד המתכונים שהכי הצליחו בעמוד האינסטגרם שלי, לא רק ברמת הצפיות או הלייקים אלה גם בכמות האנשים שהכינו ואמרו שהמתכון מצוין!

הפוקצ’ה היא בגרסה של התפחה מהירה אבל אם אתם רוצים לילה במקרר אפשר להוריד את כמות השמרים ל-1 גרם שמרים ולאחר הקיפולים להכניס להתפחה במקרר.

פרעצל

פרעצל – לחמניות פרעצל לכריכים

כבר כמה זמן שאני מפנטז על כריך פרעצל כזה עם חמאה וגאודה אז הגיע הזמן פשוט להכין. אני משתדל להכין פשוט מה שמתחשק לי וזה חד משמעית אחד הדברים שהכי רציתי.

לחמניות פרעצל

לחמניות פרעצל

פאבה תפוחי אדמה – גראטן

פאבה תפוחי אדמה היא הגרסה המפונפנת (והטעימה יותר) של גראטן. היא דורשת קצת יותר עבודה עם הפריסה של תפוחי האדמה אבל השכבות המדהימות לגמרי שוות את זה.

Product has been added to your cart