רביולו ענק במילוי ריקוטה עם חלמון

1 סועדים

60 דקות

קושי: קל

רביולו ענק במילוי ריקוטה עם חלמון ברוטב חמאה חומה עם קריספי מרווה וצנוברים,

ה-מתכון לחובבי חלמונים מתפוצצים כמוני, אין בעיה לעשות עם כל מילוי או רוטב אחרים!

מרכיבים

למילוי: 
  • חצי גביע גבינת ריקוטה
  • 40 גרם פרמז׳ן מגורד
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם 
  • חלמון ביצה.
לרוטב
  • 50 גרם חמאה וכמה עלי מרווה.
  • לפינאלה – חופן צנוברים קלויים.
  1. למילוי – מערבבים את הריקוטה עם הפרמז׳ן ומתבלים במלח ופלפל, מעבירים לשקית זילוף.
  2. רביולו – חותכים 2 חתיכות בצק גדולות (בערך 15×15 ס״מ)
  3. עם כוס מסמנים עיגול במרכז אחת החתיכות.
  4. מזלפים מהמילוי שכבה יפה או שתיים ומכניסים חלמון ביצה למרכז.
  5. סוגרים לאט לאט עם חתיכת בצק נוספת – המטרה היא להוציא כמה שיותר אוויר ולהדק היטב.
  6. מכינים חמאה חומה- ממיסים על אש בינונית חמאה כמה דקות עד לקבלת משקעים חומים (אבל לא שחורים!) אפשר להוסיף מרווה ולהוציא כשהיא קריספית (כנראה לפני שתסיימו להשחים את החמאה.
  7. מבשלים את הרביולו 4 דקות, מעבירים לצלחת ומוספים את החמאה החומה, המרווה וצנוברים קלויים. מגרדים קצת פרמז׳ן ויש לכם רביולו ענק ומושלם

אופן ההכנה

 
הצגת פוסט זה באינסטגרם
 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎אלון אמיר‎‏ (@‏‎alon_amir_‎‏)‎‏

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart