קבלו את המתכון לצורת פסטה החדשה האהובה עלי – ספויה לורדה (Spoja Lorda) או בעצם פסטה
״מלוכלכת״.
דף פסטה עם שכבה דקה של מילוי ולאחר מכן פשוט חותכים אותו ומקבלים ריבועים של אושר
קבלו את המתכון לצורת פסטה החדשה האהובה עלי – ספויה לורדה (Spoja Lorda) או בעצם פסטה
״מלוכלכת״.
דף פסטה עם שכבה דקה של מילוי ולאחר מכן פשוט חותכים אותו ומקבלים ריבועים של אושר
אני אלון אמיר :)
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע.
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר.
רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!
חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!
WhatsApp us