רביולי כפול – מילוי עגבניות מיובשות וגבינת פקורינו

2-3 סועדים

60 דקות

קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי עגבניות מיובשות:

  • חצי צנצנת עגבניות מיובשות
  • חצי גביע ריקוטה
  • 50 גרם גבינת פרמז’ן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

למילוי הנוסף:

  • חצי גביע ריקוטה
  • 100 גרם גבינת פקורינו מגורדת
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • קצת שמן זית
  • מלח לפי הטעם

איך מכינים את המילוי:

  1. למילוי הראשון: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים. אם רוצים מרקם חלק יותר, אפשר לזלף מעט שמן זית.
  2. למילוי הנוסף: מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
  3. מעבירים כל מילוי לשקית זילוף.

איך מכינים את הרביולי הכפול:

  1. מרדדים את בצק הפסטה לעובי יחסית דק (בגלל שהרביולי מורכב משכבות כפולות).
  2. חותכים את הבצק לרצועות ברוחב של 5–7 ס”מ.
  3. מזלפים מהמילוי בקצה כל רצועה, תוך שמירה על מרווחים מהקצוות לסגירה.
  4. מגלגלים את שני הקצוות של כל רצועה למרכז ומהדקים את הצדדים (אפשר להשתמש במקל עץ קטן).
  5. חותכים עם גלגלת פסטה.
  6. מביאים מים לרתיחה ומבשלים את הרביולי. בגלל השכבות הכפולות, זמן הבישול מעט ארוך מהרגיל.

אופן ההכנה

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart