פרחי זוקיני מטוגנים עם מילוי גבינות

2-3 סועדים

45 דקות

קושי: בינוני

מרכיבים

מה צריך:

  • 8-10 פרחי זוקיני
  • 1 גביע גבינת ריקוטה
  • 80 גרם מוצרלה
  • 80 גרם פרמזן
  • מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח פשוט
  • 1.5-2 כוסות סודה
  • חצי כפית מלח
  • ושמן צמחי לטיגון

איך מכינים?

  1. לקערה מוסיפים את הריקוטה, במידה והמוצרלה מגיעה בגוש אז מפוררים אותה ומגרדים את הפרמזן. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם ומעבירים לשקית זילוף.
  2. את פרחי הזוקיני אני ממליץ לשטוף ולייבש היטב (ולוודא שאין חרקים).
  3. לאחר מכן מוציאים מוציאים מהפנים של כל אחד את הצופציק הקטן (איך קוראים לזה??) וממלאים אותם במילוי. מסובבים את הקצוות שלהם עד לסגירה.
  4. מערבבים את חומרי הטמפורה בקערה, רוצים להגיע למרקם יותר דליל משל בלילת פנקייק (יותר כזה שמזכיר בלילת קרפ). אם צריך מוסיפים עוד קמח/סודה.
  5. מכניסים את הפרחים לבלילה, מצפים היטב ומעבירים לשמן שחומם מראש לטיגון (בערך 160 מעלות). ומטגנים עד השחמה.
  6. מוציאים ומניחים על רשת ואז מעבירים לצלחת, אפשר לגרד קצת פרמזן ולסחוט חצי לימון

אופן ההכנה

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart