פסטה פיצ’י – מדריך צורה

2 סועדים

1 דקות

קושי: קל

פסטה פיצ’י היא אחת הצורות הכי פשוטות שיש להכנה!
הרבה שואלים אותי איזה פסטה אפשר להכין בלי שום מכשיר/אביזר וזה בדיוק מתאימה למשימה!
מכינים אותה מבצק סמולה + מים שיש במתכון כאן
והיא מצוינת לרוטב קאצ’ו אה פפה. 

מרכיבים

  • בצק ממתכון הבצק כאן
  1. מועכים כדור בצק עם הידיים ומשטחים אותו כמה שמצליחים
  2. חותכים אותו לרצועות דקות ומתחילים לעבוד על כל רצועה בנפרד (את השאר מכסים שלא יתייבשו)
  3. מרדדים כל רצועה לנחש אם החתיכות עבות הם יצאו ארוכים – אפשר לחתוך אותם.
  4. איזה עובי הנחשים? קצת קשה להגיד – יותר עבים מספגטי שקונים אבל גם לא עבים מדי הם מתנפחים בבישול.
  5. הם לא צריכים לצאת מושלמים ומרודדים בצורה אחידה לאורך כל הדרך – הכל בסדר.

אופן ההכנה

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart