פסטה סורפרסיני – מדריך צורה

2 סועדים

1 דקות

קושי: קל

צורת סורפרסיני היא צורה מקסימה שנהוג לעשות מבצק ביצים 🙂

מתכון לבצק ביצים מחכה לכם כאן

מרכיבים

  • בצק ממתכון הבצק כאן
  1. לאחר הרידוד נקפל את הדף ל-3 חלקים שווים ולאחר מכן נחתוך לריבועים שווים בגודל 4-5 ס״מ.
  2. נקח ריבוע בצק אחד ונקפל שתי קצוות לקבלת משולש, נסובב, נלחץ קלות את הבצק לבפנים ונקפל את שתי הקצוות הנוספים לתוך עצמם.
לא נדבק לכם טוב? אפשר לרסס טיפה מים עם שפריצר או להבריש בעדינות עם מברשת.

אופן ההכנה

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart