פסטה גרגנלי – מדריך צורה

2 סועדים

1 דקות

קושי: קל

פסטה גרגנלי צורה חמודה שמזכירה את הפנה האהוב אבל עם חריצים עמוקים שתופסים מלא רוטב. לצורה הזאת צריך קרש ניוקי ומקל עץ (שבדרך כלל מגיע איתו).

אם צריכים ניתן להזמין אותו כאן

את הצורה הזאת מכינים מבצק פסטה קלאסי או בצק חלמונים

מרכיבים

  • בצק ממתכון הבצק כאן
  1. מרדדים את דף הפסטה שלכם (אצלי לרמה 6 במכונת מרקטו) מניחים על משטח עבודה מקומח קלות וחותכים קצוות מיותרים לקבלת מלבן אחיד.
  2. מקפלים כמו מעטפה – ואז חותכים ל-3 רצועות ארוכות. אחרי זה חותכים את הרצועות לריבועים אחידים כמה שאפשר. הכל בסדר גם אם זה לא יוצא מדויק!
  3. לוקחים ריבוע ומניחים על הקרש, מתחילים לגלגל ותוך כדי דוחפים את השפיץ פנימה, ממשיכים לגלגל ולוחצים חזק להידוק. אם רואים שלא נדבק אפשר לחזור קדימה ואחורה עד להידוק.
  4. מאחסנים לפי המדריך בעמוד ומשדכים לאיזה רוטב שרוצים

אופן ההכנה

 
הצגת פוסט זה באינסטגרם
 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎אלון אמיר‎‏ (@‏‎alon_amir_‎‏)‎‏

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart