פסטה אורקייטה – מדריך צורה

2 סועדים

1 דקות

קושי: קל

מגיעה אלינו מאזור דרום איטליה ונפוצה מאוד במחוז פוליה, מכינים אותה בדרך כלל מבצק של קמח ומים בלבד ויש לכם מתכון ממש כאן

היא צורת פסטה בשרנית ותופסת מלא רוטב שזה הכי כיף

מרכיבים

  • בצק ממתכון הבצק כאן
  1. מרדדים קצת את כדור הבצק עם הידיים וחותכים אותו לרצועות עם סכין חדה או עם קלף בצק.
  2. מרדדים כל רצועה לנחש שמן וחותכים כריות קטנות שמזכירות ניוקי.
  3. לוקחים סכין חמאה/קלף בצק ובוחרים חתיכת בצק אחת, מפעילים לחץ, מועכים את החתיכה ומושכים את הסכין (בדיוק כמו בסרטון). החתיכה תרודד ותסתלסל לתוך עצמה.
  4. פותחים אותה בעדינות ודוחפים את החלק החיצוני לבפנים עד שמתקבל מעין כובעון.
גם לי היא לא יוצאת מושלמת אז לא להתרגש ופשוט להנות מההכנה!

אופן ההכנה

 
הצגת פוסט זה באינסטגרם
 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎אלון אמיר‎‏ (@‏‎alon_amir_‎‏)‎‏

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart