מגיעה אלינו מאזור דרום איטליה ונפוצה מאוד במחוז פוליה, מכינים אותה בדרך כלל מבצק של קמח ומים בלבד ויש לכם מתכון ממש כאן
היא צורת פסטה בשרנית ותופסת מלא רוטב שזה הכי כיף
מגיעה אלינו מאזור דרום איטליה ונפוצה מאוד במחוז פוליה, מכינים אותה בדרך כלל מבצק של קמח ומים בלבד ויש לכם מתכון ממש כאן
היא צורת פסטה בשרנית ותופסת מלא רוטב שזה הכי כיף
אני אלון אמיר :)
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע.
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר.
רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!
חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!
WhatsApp us