פאבה תפוחי אדמה היא הגרסה המפונפנת (והטעימה יותר) של גראטן. היא דורשת קצת יותר עבודה עם הפריסה של תפוחי האדמה אבל השכבות המדהימות לגמרי שוות את זה.

פאבה תפוחי אדמה היא הגרסה המפונפנת (והטעימה יותר) של גראטן. היא דורשת קצת יותר עבודה עם הפריסה של תפוחי האדמה אבל השכבות המדהימות לגמרי שוות את זה.

אני אלון אמיר :)
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע.
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר.
רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!
חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!
WhatsApp us