סוכריות פסטה במילוי ריקוטה לימונית עם בלסמי

1 סועדים

60 דקות

קושי: קל

סוכריות פסטה ״קרמלה״ במילוי ריקוטה לימונית ברוטב חמאה ומרווה עם בלסמי, 

אם לא הבנתם יש כאן גם מדריך צורה לקרמלות, גם מילוי לימוני וגם רוטב חמאה בפוסט אחד!

את הצורה הזאת הכי טוב לעשות עם בצק פסטה קלאסי

מרכיבים

  • כדור בצק פסטה לפי המתכון שלי
למילוי (3-4 מנות):
  • 1 גביע גבינת ריקוטה
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • 50 גרם גבינת פקורינו או פרמזן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב (2 מנות):
  • 30 מ״ל מים
  • 100-130 גרם חמאה קרה
  • 3-4 עלי מרווה
  • קצת בלסמי מצומצם
  1. לקערה מוסיפים את הריקוטה, גרידת הלימון, הפקורינו והתבלינים ומערבבים היטב, מעבירים לשקית זילוף ולמקרר.
  2. מרדדים את הבצק ומכינים את הסוכריות – יש סרטון הכנה מלא ברילס!
  3. לרוטב מעלים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את המים, כהן מבעבעים מתחילים להוסיף קוביות חמאה קרה ולא מפסיקים לערבב!! מוסיפים את עלי המרווה ומכבים את האש.
  4. מבשלים את הפסטה ומוסיפים לרוטב, אם צריך מוסיפים עוד קצת חמאה להסמיך את הרוטב.
  5. מגישים עם קצת בלסמי ואפשר עוד פקורינו או פרמזן ובתיאבון!

אופן ההכנה

 
הצגת פוסט זה באינסטגרם
 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎אלון אמיר‎‏ (@‏‎alon_amir_‎‏)‎‏

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart