סוכריות פסטה ״קרמלה״ במילוי ריקוטה לימונית ברוטב חמאה ומרווה עם בלסמי,
אם לא הבנתם יש כאן גם מדריך צורה לקרמלות, גם מילוי לימוני וגם רוטב חמאה בפוסט אחד!
את הצורה הזאת הכי טוב לעשות עם בצק פסטה קלאסי
סוכריות פסטה ״קרמלה״ במילוי ריקוטה לימונית ברוטב חמאה ומרווה עם בלסמי,
אם לא הבנתם יש כאן גם מדריך צורה לקרמלות, גם מילוי לימוני וגם רוטב חמאה בפוסט אחד!
את הצורה הזאת הכי טוב לעשות עם בצק פסטה קלאסי
אני אלון אמיר :)
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע.
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר.
רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!
חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!
WhatsApp us