הכירו את ניוקי פריזאי – הגרסה הצרפתית והאלגנטית לניוקי, עם מרקם אוורירי ונימוח שמתמסר לכל ביס. במקום תפוחי אדמה, הבצק עשוי חמאה, חלב וקמח, מועשר בפרמזן וביצים – לתוצאה עשירה, קלילה ומפתיעה. אחרי הקפצה קלה מתקבלת אחת המנות הטעימות!
הכירו את ניוקי פריזאי – הגרסה הצרפתית והאלגנטית לניוקי, עם מרקם אוורירי ונימוח שמתמסר לכל ביס. במקום תפוחי אדמה, הבצק עשוי חמאה, חלב וקמח, מועשר בפרמזן וביצים – לתוצאה עשירה, קלילה ומפתיעה. אחרי הקפצה קלה מתקבלת אחת המנות הטעימות!
אני אלון אמיר :)
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע.
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר.
רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!
חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!
WhatsApp us