מדריך צורה – ניוקי סארדי

2-3 סועדים

20 דקות

קושי: קל

ניוקי סארדי – אחת הפסטות הכי פשוטות, מתאימה למי שמכין פסטה טרייה בפעם הראשונה

הבצק של הניוקי סארדי עשוי ממים וקמח סמולה אז הוא גם טבעוני ואפשר לשדך אותו לרוטב טבעוני

 

למתכון בצק סמולה ומים לחצו כאן

מרכיבים

  • 1 כדור בצק קמח סמולה ומים
  1. לאחר המנוחה של הבצק מועכים את הכדור קצת ומשטחים אותו עם היד. חותכים עם סכין לפרוסות ומגלגלים לנחשים.
  2. חותכים כל נחש לחתיכות (נראים כמו כריות) ומכדורים אותם.
  3. את הכדורים מחליקים על קרש ניוקי/מזלג/פומפייה או כל דבר עם טקסטורה!
  4. מבשלים במשך 4-5 דקות (תלוי בגודל, יכול לקחת גם יותר זמן. צריך להוציא אחד ולבדוק אם מוכן.)

אופן ההכנה

 
הצגת פוסט זה באינסטגרם
 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎אלון אמיר‎‏ (@‏‎alon_amir_‎‏)‎‏

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart