כריך מג׳בטה ביתית עם רוסטביף אנטריקוט, ממרח שום קונפי וצ׳ימיצ׳ורי

2 סועדים

14 דקות

קושי: קל

אם אתם זוכרים לא מזמן עלה לכאן מתכון ללחם ג’בטה מושלם לכריך! אז הגיע הזמן לעשות איתו כריך 🙂
ולא סתם כריך אלה אחד עם ממרח שום קונפי מפוצץ טעם, מלא נקניק אנטריקוט בסגנון רוסטביף וצ’ימיצ’ורי על הכל.

מרכיבים

שום קונפי:
  • 30 שיני שום
  • שמן זית/נייטרלי עד לכיסוי
  • קצת תימין
  • מלח
לצ׳ימיצ׳ורי:
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 פלפל אדום (גמבה)
  • 1/4 פלפל חריף
  • 1/2 בצל סגול
  • כפית אורגנו יבש
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כף או יותר חומץ בן יין לבן (או משהו חמוץ אחר)
  • 3 כפות שמן זית (או יותר בהתאם למרקם הרצוי)
לכריך:
  • ג׳בטה
  • נקניק רוסטביף אנטריקוט
  1. לסיר קטן מכניסים את שיני השום, מוסיפים את התימין ומכסים עם שמן, מבשלים על חום הכי נמוך שאפשר עד שמתרככים (לבדוק עם מזלג)
  2. ברגע שמוכן מחכים שיצטנן ומועכים לממרח או טוחנים על בלנדר מוט. אפשר להוסיף מהשמן של הבישול וכמובן גם מלח ופלפל שחור.
  3. מכניסים את כל מרכיבי הצ׳ימיצ׳ורי לקערת מעבד מזון, טוחנים ומזלפים שמן זית בפולסים עד לקבלת מרקם רצוי. טועמים ומתקנים טעמים!!
  4. על מחבת חמה מעלים את הנקניק עם קצת שמן זית לטיגון מהיר ולאחר מכן קולים שם את הלחם.
  5. מרכיבים את הכריך ובתאבון!!

אופן ההכנה

אהלן!

אני אלון אמיר :) 
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע. 
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר. 

רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!  

חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!

מתכונים קשורים

סלטון פטל שחור עם טונה אדומה

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

פסטו פיסטוק

ממרח פסטו פיסטוק

4 סועדים

3 שעות דקות

קושי: קל

קריספי רייס עם טונה

2 סועדים

3 שעות דקות

קושי: בינוני

סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום

2 סועדים

30 דקות

קושי: קל

Product has been added to your cart