באמת אחד הביסים הכי טעימים שהכנתי לאחרונה – לחם פריך, בשר רך שהתבשל שעות, איולי נענע מרענן, וכוסברה עם צ’ילי מעל. מנה שמתאימה לאירוח או לפינוק ביתי עם טעמים עמוקים ומרקמים שעובדים מעולה יחד.
באמת אחד הביסים הכי טעימים שהכנתי לאחרונה – לחם פריך, בשר רך שהתבשל שעות, איולי נענע מרענן, וכוסברה עם צ’ילי מעל. מנה שמתאימה לאירוח או לפינוק ביתי עם טעמים עמוקים ומרקמים שעובדים מעולה יחד.
אני אלון אמיר :)
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע.
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר.
רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!
חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!
WhatsApp us