לקראת סיום הקיץ הכנתי כמה מתכונים פירות אחרוני לעונה 🍉
יש לנו כאן סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום.
לקראת סיום הקיץ הכנתי כמה מתכונים פירות אחרוני לעונה 🍉
יש לנו כאן סשימי דג לבן על נוזל אבטיח עם סלטון דק דק ושמן בזיליקום.
לשמן בזיליקום:
נתחיל בקילוף וחיתוך של האבטיח לקוביות, נכניס אותו לכוס בלנדר עם כמה עלי נענע ומיץ מחצי ליים. נטחן ונסנן במסננת דקה. נכניס למקרר.
נעבור לסלט, נקצוץ על כל המרכיבים הכי דק שאני יכולים עם סכין חדה (בזהירות!). נערבב בקערה קטנה עם מלח, שמן זית וקצת מיץ ליים.
לשמן בזיליקום: נחלוט את העלי בזיליקום במים רותחים 10 שניות, נעביר למי קרח. נסחט היטב ונעביר לכוס בלנדר עם השמן (אני השתמשתי בזרעי ענבים). נטחן בבלנדר בפולסים, לא יותר מדי. נעביר לסיר קטן ונבשל 1-2 דקות על אש נמוכה. נעביר למסננת הכי דקה שיש או פילטר קפה.
נצלחת את המנה: קודם הנוזל אבטיח, אחר כך הדגים, מלח מעל הדגים, הסלמון ושמן בזיליקום מעל הכל. בתאבון!
אני אלון אמיר :)
יוצר תוכן קולינרי ובשלן מושבע.
בשנים האחרונות העלתי לרשתות מאות מתכונים למאכלים שונים והגיע הזמן לשתף אותם גם כאן באתר.
רוצים להעמיק את הידע שלכם בפסטה טרייה? ממש לאחרונה הוצאתי סדנה דיגיטלית מקיפה בנושא!
חסר לכם ציוד בישול? מכונת פסטה? טאבון? יש גם חנות באתר!
WhatsApp us